Huis en Tuin

www.slotenmaker-limburg.be

Wanneer uw slot niet meer goed is moet deze worden opengemaakt. Als u uw sleutel kwijt bent, is de meest voor de hand liggende oplossing het zoeken van uw sleutels, kijk nog eens goed in uw zakken of auto, hangen de sleutels niet in het slot van uw fiets?

Slot gaat niet open met sleutel

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u nog wel uw sleutel heeft en toch gaat uw slot niet open met een sleutel. U weet zeker dat u de juiste sleutel heeft en u merkt ook dat deze past.

Als uw slot niet meer goed werkt, ziet u bijvoorbeeld dat uw sleutel draait maar het slot gaat niet open. Wat vaker voorkomt is de situatie dat er geen beweging meer te krijgen is in het slot.

Uw sleutel draait niet meer in het slot en u voelt dat als u nog meer kracht zet, uw sleutel af zal breken. In deze gevallen heeft u professionele hulp nodig.

Een tweede oplossing is door na te gaan of uw buren, kennissen of familie een reservesleutel hebben van uw huis om het slot open te maken. Mocht dit nu niet het geval zijn er altijd nog een paar andere oplossingen.

Bron: www.slotenmaker-limburg.be