Online

Softwarelicense4u.com

Zit je erover na te denken om een licentie te kopen? Dan moet je weten dat licenties kopen bij Softwarelicense4u echt de beste manier is. Waar je vroeger software moest kopen in een doos met een cd-rom, gaat alles nu digitaal.

Maar wat houdt een licentie nu eigenlijk precies in? Een licentie betekent dat je het recht hebt om de software te gebruiken en uiteraard niet te verkopen. Je hebt niet letterlijk de broncode van de software gekocht. Je mag bijvoorbeeld geen Norton Antivirus onder je eigen naam verkopen.

Eenvoudig windows 7 ultimate kopen

Het kopen van een Windows licentie is zeer betrouwbaar en voordelig. De medewerkers achter SoftwareLicense4u staan garant voor de werking van de Windows 7 ultimate licentie. Zo wordt Windows tegen absolute bodemprijzen aangeboden en kwaliteit staat altijd bij hen hoog in het vaandel.

Dit kan je zoveel geld schelen, dus waar wacht je nog op? Geen pakketten en dozen van software meer thuis, maar alles in een mailtje op je computer. Wacht daarom niet langer en bezoek vandaag nog de website van SoftwareLicense4u.